Paulina Gunnardo
35-årig tvåbarnsmamma och beteendevetare som poddar, skriver och föreläser om barn och föräldraskap. Här varvas bilder ur vardagen med tips och trix till livet med kids, en dos teori och lika mycket vardagsrealism (eftersom det ofta är lättare att vara förälder i teorin). Här pratar vi om allt som hör föräldraskapet till helt enkelt. Ärligt och med värme. Välkommen till min blogg!
Annons

Inläsning av manus och avklippt hår..

Hej hej hallå! Hur mår du?

Här är det bra och barnen är på förskola (efter en veckas vabb igen) och skola. Och på fredag börjar sommarlovet!! Visserligen med en tid på sommarfritids först, men ändå. Jag var beredd på ett ”neeeeeeej” när jag sa att det blir fritids en tid (trots att jag vet att hon trivs) efter att skolan slutat. Men istället blev det ett ”jaaaaaa” (puh!). Dom gör så otroligt mycket bra för barnen där så de får nog superbra dagar där!

Annons

syrén

Annons

Här är det inläsning av manus idag. Imorgon är det dags för inspelning igen. Förra veckan körde jag ju live men imorgon är det dags för inspelning med ett annat företag och materialet kommer att publiceras snart tillsammans med massa annat bra som ni får kolla in när det är dags.

Blir alltid rätt mör i huvudet när jag ska memorera mycket. Och får emellanåt prestationsångest och tror att jag ska få blackouts. Att göra något live är kul men att spela in något gör ändå att man kan ta omtagningar och göra om, om det inte skulle bli riktigt bra eller att man faktiskt glömmer något man skulle ha sagt. Alla gånger hittills har det gått bra, så den där prestationsångesten handlar ju om att jag vill göra allt väldigt, väldigt bra och helst vill jag att det ska gå supersmidigt också.

Hur som.. när jag matar in allt i huvudet måste jag verkligen ta pauser. Lunkade runt i trädgården nyss, bara för att röra på mig och få frisk luft. Syrénen doftar ljuvligt, äppelblommorna har redan blommat över och en av mina favoriter, stjärnflocka, är påväg upp. Förutom de som Othilia knipsat av förstås.. men de tar sig de med kanske. Får hoppas det.

Annons

klippa håret på docka

klippa håret på dockan

Vad tycks föresten om nya frippan? Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara när jag såg det där. Muttrade lite inombords. Men hon tyckte ju det blev finfint, så.. ja, visst. Klippa håret på dockan hör väl till det med, precis som avknippsade favoritblommor.

Oh, well. Imorgon är det heldag med inspelning. Håll tummarna att det flyter på bra! Vi hörs mer i veckan! Kram

Annons

Dela på:
Laddar
https://paulinagunnardo.motherhood.se/reflektioner/nar-jag-funderade-pa-att-bli-prast/